Bij Matsiemaal zijn we gepassioneerd over het delen van kennis en inzichten over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze lezingen zijn speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, zelfs als je geen voorkennis hebt. We vermijden complexe jargon en leggen complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier uit.

Wat Kun Je Verwachten?

 • Lezing: ChatGPT – De Kracht van Conversational Technology
  Ontdek de revolutionaire wereld van ChatGPT en de impact van conversationele technologie op ons dagelijks leven. Leer hoe deze technologie het gesprek tussen mens en machine verandert en welke mogelijkheden het biedt voor bedrijven en innovatie.
 • Lezing: Digitale Kunst – Creativiteit in het Digitale Tijdperk
  Verken de grenzen van creativiteit in het digitale tijdperk. Ontdek hoe cutting-edge technologieën kunstenaars in staat stellen om unieke digitale kunstwerken te creëren. We laten zien hoe digitale kunst de kunstwereld transformeert.
 • Lezing: De Metaverse – Duik in de Virtuele Realiteit van de Toekomst
  Stap in de metaverse, een spannende virtuele realiteit die onze interactie met technologie verandert. Leer over de concepten en toepassingen van de metaverse en hoe het onze digitale toekomst vormgeeft.
 • Lezing: Blockchain en NFT’s – Digitale Bezittingen Herdefiniëren
  Verdiep je in de wereld van blockchain en non-fungible tokens (NFT’s). Ontdek hoe deze technologieën de manier waarop we digitale bezittingen bekijken, veranderen, en hoe ze kunstenaars en verzamelaars beïnvloeden.
 • Lezing: Cyber – Een Kijkje in de Keuken van een Hacker
  Duik in de spannende wereld van cyberbeveiliging en krijg inzicht in de methoden en tactieken van hackers. We laten complexe concepten begrijpelijk uit, zodat je een beter begrip krijgt van online beveiliging.

Tarieven

 • Lezing op Uw Locatie in Leeuwarden: €250,-.
 • Lezing op Uw Locatie Buiten Leeuwarden (Friesland, Groningen of Drenthe): €450,-.
 • Lezing bij Ons op Locatie Zaailand 106 in Leeuwarden (Inclusief Catering): €450,-.

Neem Contact Op!

Wil je meer weten over onze lezingen of een reservering maken? Neem gerust contact met ons op via info@matsiemaal.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij een van onze inspirerende lezingen over cutting-edge technologieën!