Bij Matsiemaal bieden we meeslepende masterclasses over cutting-edge technologieën die de toekomst vormgeven. Onze masterclasses zijn speciaal ontworpen om zowel beginners als enthousiaste technologieliefhebbers te inspireren. We vermijden complexe jargon en maken complexe concepten begrijpelijk en boeiend.

Wat Kun Je Verwachten?

 • Masterclass: Text to Everything – Creatieve Innovatie met Generatieve Technologie
  Ontdek de kracht van generatieve technologie en hoe je tekst kunt omzetten in allerlei andere vormen, van afbeeldingen tot video’s. Leer hoe deze technologie creativiteit en innovatie stimuleert.
 • Masterclass: AI in het Onderwijs – Transformeer de Leerervaring
  Ontdek hoe AI de onderwijssector transformeert en verrijkt. Leer hoe je AI kunt integreren om het leren te verbeteren, studenten te ondersteunen en adaptieve leermiddelen te creëren.
 • Masterclass: De Metaverse en Onderliggende Technologie – Verken de Virtuele Toekomst
  Stap in de opwindende wereld van de metaverse en ontdek de onderliggende technologieën die deze virtuele realiteit aandrijven. Leer hoe de metaverse en blockchain de manier waarop we communiceren en interactie hebben, veranderen.

Tarieven

 • Masterclass in Leeuwarden: €1.500,-.
 • Masterclass Buiten Leeuwarden (Friesland, Groningen of Drenthe): €1.750,-.
 • Workshop bij Ons op Locatie Zaailand 106 in Leeuwarden (Inclusief Catering): €.750,-.

Neem Contact Op!

Wil je meer weten over onze masterclasses of een reservering maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@matsiemaal.nl. We kijken ernaar uit om je te begeleiden bij het verkennen en versterken van je kennis over deze cutting-edge technologieën tijdens onze masterclasses!