Bij Matsiemaal geloven we in praktisch leren en creatief bezig zijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze workshops zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht je technische achtergrond. We vermijden complexe jargon en maken complexe concepten begrijpelijk en boeiend.

Wat Kun Je Verwachten?

 • Workshop: Generative AI – Text to Everything
  Duik in de wereld van generatieve technologie en ontdek hoe je tekst kunt omzetten in allerlei andere vormen, van afbeeldingen tot video’s. Leer hoe deze technologie creativiteit en innovatie stimuleert.
 • Workshop: AI voor Jouw Organisatie – Innovatie en Efficiëntie
  Ontdek hoe je cutting-edge technologieën kunt integreren in jouw organisatie om processen te optimaliseren en innovatie te stimuleren. Leer hoe AI kan bijdragen aan zakelijk succes.
 • Workshop: AI voor Studenten – Versterk Je Onderwijs
  Deze workshop is gericht op studenten en biedt inzicht in hoe AI-technologie de leerervaring kan verbeteren. Ontdek hoe je kunt profiteren van de nieuwste technologische trends.
 • Workshop: AI voor Docenten – Transformeer Je Lesgeven
  Docenten, leer hoe je AI-tools kunt integreren in je onderwijsmethoden om de leerervaring van je studenten te verrijken. Praktische tips en toepassingen worden gedeeld.
 • Workshop: Kunstmatige Kunst – Creëer Unieke Digitale Meesterwerken
  Stap in de wereld van digitale kunst en leer hoe je kunstwerken kunt maken met behulp van cutting-edge technologie. Ervaar de creatieve mogelijkheden van de digitale wereld.
 • Workshop: De Metaverse, Blockchain en NFT Creatie – Verken en Maak Ontdek de spannende wereld van de metaverse en blockchain-technologieën. Leer hoe je je eigen NFT’s kunt maken en begrijp de revolutie in digitale bezittingen en virtuele werelden.

Tarieven

 • Workshop op Uw Locatie in Leeuwarden: €750,-.
 • Workshop op Uw Locatie Buiten Leeuwarden (Friesland, Groningen of Drenthe): €995,-.
 • Workshop bij Ons op Locatie Zaailand 106 in Leeuwarden (Inclusief Catering): €995,-.

Neem Contact Op!

Wil je meer weten over onze workshops of een reservering maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@matsiemaal.nl. We staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen en creëren met cutting-edge technologieën!